Obvestilo

EKO brunarice

Za vse, ki imate nad glavo raje trdno streho, smo v letu 2009 uredili šest lesenih eko brunaric. Čudovite lesene hiške, ki se nahajajo na terasah le skok od recepcije, omogočajo razkošno apartmajsko bivanje v dveh etažah na skupno 100 kv. metrih površine. Vsaka brunarica sprejme do 6 oseb (4 + 2), v dveh brunaricah so dovoljene tudi domače živali.

V pritličju se nahajata prostorna veža, primerna za shranjevanje športne opreme,  velik dnevni prostor s kavčem (dodatno ležišče za dve osebi) in televizijo, jedilnim kotom in priročno kuhinjo, ki je opremljena z vso potrebno opremo in hladilnikom. V pritličju je še kopalnica s prho. V nadstropju sta dve spalnici, v vsaki sta dve zelo udobni postelji (dolžina 2,10 m), sestavljivi v zakonsko posteljo. V hiškah je brezplačno na voljo brezžična internetna povezava.

Bivanje v eko brunarici je še posebej prijetno zaradi topline lesa, ki v hiškah ustvarja vedno optimalno klimo, saj les iz zraka odvzema odvečno vlago ali pa jo oddaja, kadar je zrak v prostoru presuh. Borova  bruna so premazana samo z oljem, podi v sobah pa so povoskani in premazani z lanenim oljem, kar omogoča, da les ohranja vso svojo naravno moč. Ob hiškah so urejeni cvetlični nasadi in zelenice, do njih pa vodijo kamnite potke. Počitnice v takšni eko brunarici so lahko čudovita kombinacija udobja in tesnega stika z naravo.

Privoščite si ga!

Priznani kamping vodič Alan Rogers je kakovost bivanja v naših eko hiškah označil z najvišjo možno oceno in nam v letu 2010 podelil naziv Evropski zmagovalec namestitvenih kapacitet.


nalozba v prihodnost

KontaktirajteNas          FotoGalerija